Telepatikus állatkommunikáció
A telepatikus állatkommunikáció elősegíti, hogy az ember és az állat jobban megértsék egymást.
Ezáltal az alábbi, gyakori helyzetekben segíthet:

- ha javítani szeretné állatával a kapcsolatukat, ha boldogabbá szeretné tenni őt,
- ha az állat életkörülményeiben komoly változás történik (költözés, nagyobb lakásfelújítás, új állat érkezése, új emberi családtag érkezése vagy egy régi családtag halála),
- ha az állat állattársa meghalt, és tudni szeretné, hogy állata mire vágyik (másik állattársra, vagy egyedül akar maradni a gazdival),
- ha az állat rendhagyóan viselkedik, s a gazdi nem tud rájönni ennek okára,
- ha az állat nagyon közel van a halálhoz, és fel szeretné rá készíteni (elaltasára szánt állatokkal nem vállalok kommunikációt),
- ha az állat meghalt, és szeretné tudni, mi van vele, vagy valamit el szeretne neki mondani,
- ha egyszerűen csak tudni szeretné, hogyan érzi magát az állat, van-e valamire még szüksége, megfelelő-e neki az az eledel, amit kap.


Etikai szabályok
Csak olyan állattal lépek telepatikus kapcsolatba, akinek a gazdája erre engedélyt ad és megkér. Ezért csak saját „tulajdonú” állattal kapcsolatban fogadok el megbízást.


A kommunikáció menete
A beszélgetéshez szükségem van az alábbiakra:
- egy jó minőségű kép az állatról, ahol a szeme jól látszik, és lehetőség szerint az egész teste,
- az állat neve, ha lehetséges, a születési dátuma.
A beszélgetés akkor lehet sikeres, ha az állat nincs mással elfoglalva. Ezért kérem, hogy megbízás esetén adják meg azokat az időpontokat, amikor az állat nagyjából nyugalomban van (nincs etetés, tréning, egyéb olyan esemény, ami erősen leköti az állat figyelmét).

Ezután telepatikusan kapcsolatba lépek az állattal, és feljegyzem a válaszait, amit a gazdának továbbítok. Problémás helyzetben (pl. rendhagyó viselkedés) az ok felderítése után a gazdival együtt keresünk olyan megoldásokat, amelyek az állatnak megfelelnek. Ennek gyakorlati megvalósítása a gazdi feladata.


Számomra mindig nagy öröm, ha egy állat megtisztel azzal, hogy megnyílik felém, és beszélhetek vele. Azonban bármikor előfordulhat, hogy nem fogad a bizalmába, nincs kommunikatív hangulatban, vagy éppen nem akar egy idegennel beszélgetni. Ezt nekünk, embereknek el kell fogadnunk.


Fontos tudnivalók!
A telepatikus állatkommunikáció
- nem helyettesíti az állatorvosi diagnózist és kezelést,
- nem helyettesíti az állat megfelelő nevelését, tréningjét,
- nem állít fel diagnózist,
- nem gyógyít,
- nem szünteti meg az állat helytelen viselkedését (ennek az okára tud rákérdezni, s a gazdival együtt megfelelő megoldásokat keresünk rá)
Az állatkommunikátor csupán „tolmács” az ember és az állat között – így a feltárt problémát a gazdinak az állattal együttműködve kell megoldania.Honorárium
A telepatikus kommunikáció válaszainak leírása e-mailben: 8.000 Ft
Nehéz esetekben időnként vállalom Budapesten a személyes látogatást, ennek ára: 18.000 Ft.Kapcsolat: sophia@luna.hu


Vissza a kezdő oldalra